entervezo limitalt kiadas kek pink (1)

Limitált kiadás 🤩 – elindult az előrendelés az első 50 vásárlónak ajándékkal 🎁 >>> Előrendelem

Gyakran ismételt kérdések

Az ÉnTervező Határidőnapló és az ÉnTervező Klub bár azonos tematikára épülnek, önmagukban is megállják a helyüket.

Ha még csak a lábujjadat mártanád bele, ismerkednél, vagy teljesen új vagy az önismeretben, akkor jó elindulási pont lehet a határidőnapló.

Akkor is jó választás, ha

  • nagyon nehezen tudod rávenni magad arra, hogy rendszert, ritmust vigyél az életedbe
  • visszahúzódó vagy, és emiatt az akadémia gondolata egyelőre még ijesztő
  • nagyon limitált időt tudsz egyelőre csak rászánni
  • nem szeretnél elmélyedni még mélyebben ezekben a témákban

Ha viszont

  • foglalkoztál már önismerettel
  • teljeskörűbb segítséget és eszköztárat szeretnél kapni
  • szeretnél Biankától közvetlenül kérdezni

akkor a határidőnaplót kiegészítheted az ÉnTervező Klubbal. Így minden oldalról megkapod a szükséges támogatást, viszont lesz kézzelfogható naplód is, hogy a leghatékonyabban tudj változtatni a problémás területeken.

Az ÉnTervező Határidőnapló bónusz anyagainak elérése úgy történik, hogy ingyenesen regisztrálhatsz egy tanulói fiókot. Vásárlóként a vásárlást követő emailekben meg fogod kapni az ehhez szükséges útmutatót és a regisztrációs linket, amit továbbíthatsz az ajándékozottnak, aki így saját tanulói fiókot tud magának létrehozni.

2 változat kapható: 2024-es dátumozott és ÉnTervező 365 dátumozatlan öröknaptár.

Az öröknaptár kitöltését bármikor elkezdheted. A dátumokat te magad írhatod bele egyénileg, és a havi tervező oldalakat is teljesen személyre tudod szabni.

Ha úgy érzed, hogy a határidőnapló funkcióját nem használnád ki, akkor azokat a helyeket érdemes jegyzetelésre, naplózásra használni az önismereteddel kapcsolatosan.

Igen. Indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, a termék átvételétől számított 14 napon belül.

Ilyenkor a termék visszaküldésének költsége téged terhel.

Amint visszakaptuk a sértetlen terméket, visszautaljuk az árát arra a bankszámlára, melyről az utalás vagy bankkártyás fizetés érkezett. Ennek részleteiről az ÁFSZ-ben találsz információt.
A terméket jellegéből adódóan csak sértetlen, használatlan állapotban van módunk visszavenni.

A rendelésed kiszállítását követően kapni fogsz útbaigazító emaileket, illetve a határidőnapló első oldalain is elolvashatod a szükséges lépéseket. Elakadás esetén írj bátran nekünk a Kapcsolat oldalon, vagy az ÉnTervező Közösségben.

Jelenleg leggyorsabban a Fizetés hitelkártyával/bankkártyával opcióval kapod kézhez leggyorsabban a terméket.

Ebben az esetben 1-3 munkanapon belül érkezik meg a termék. Speciális esetekben vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, biztosan találunk rá megoldást!

Kattints bármelyik kosár ikonos gombra az ÉnTervező Határidőnapló oldalán, ez elvisz arra a termékoldalra, ahol ki tudod választani a határidőnapló színét. Ezt kosárba téve meg tudod adni a számlázási és szállítási adataidat a pénztár oldalon, majd intézheted a fizetést az általad választott módon.

Rendelésed minden lépéséről rövid tájékoztató e‑mailt küldünk. A fizetést követően automatikusan érkezik egy rendelés összesítő e-mail.

Ezt követően értesítünk, amikor feldolgoztuk a rendelésed, illetve amikor átadjuk a terméket a futárnak. A futárszolgálatnak való átadást követően nyomkövető szám alapján tájékozódhatsz a termék állapotáról.

Amennyiben nem érkeztek meg a fenti levelek, kérlek ellenőrizd a spam / promóciós mappát is, ha pedig ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Igen. Minden vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki a sikeres fizetés után. Ezért is fontos, hogy valós és működő e-mail címet adj meg a rendelés leadásakor.

A rendelést követően pár percen belül küldünk a számodra egy rendelés összesítőt, valamint egy nyugtát is kapsz a fizetésedről. Kérlek ellenőrizd a spam /promóciós mappát is, és ha ott sem találod ezt az összesítőt, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Igen. Az utánvét díja 490,-Ft.

GLS csomagpont és csomagautomata: 1.199,-Ft

GLS házhozszállítás Magyarországon belül: 1.599,-Ft (ha utánvéttel kéred, az még plusz 490,-Ft.)

Packeta házhozszállítás díja EU tagállamokba:

Ausztria5 740 Ft
Belgium7 836 Ft
Bulgária5 740 Ft
Csehország4 343 Ft
Dánia7 836 Ft
Észtország5 740 Ft
Finnország14 122 Ft
Franciaország6 299 Ft
Görögország4 623 Ft
Hollandia7 137 Ft
Horvátország4 064 Ft
Írország9 233 Ft
Lengyelország4 623 Ft
Lettország5 321 Ft
Litvánia5 740 Ft
Luxemburg10 630 Ft
Németország7 137 Ft
Olaszország5 740 Ft
Portugália6 020 Ft
Románia4 169 Ft
Spanyolország5 042 Ft
Svédország11 328 Ft
Szlovákia4 204 Ft
Szlovénia3 645 Ft

Ha úgy érzed, hogy a fix beosztás nem elég rugalmas a számodra, válaszd az ÉnTervező 365-öt, ami dátum nélküli kivitel, így minden héten te írod be, hogy épp melyik napnál / hónapnál tartasz.

A számlát emailben küldjük ki azon a napon, amikor a rendelésed feladásra került / személyesen átvehető.

A terméket az összeg beérkezését követő munkanapon feldolgozzuk, és 1-3 munkanapon belül érkezik meg hozzád.

Határidőnapló: Lehetőséged van bankkártyás fizetésre a Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül, illetve választhatod a közvetlen banki átutalást és utánvétes készpénzes fizetést is.

Akadémia: A Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül tudsz fizetni bankkártyával. 

Jelenleg GLS házhozszállítás és GLS csomagautomatákban való átvételi opciók közül választhatsz. Speciális esetekben lehetőség van személyes átvételre is, ezzel kapcsolatosan írj nekünk ide kattintva.

Magyarországon kívül az alábbi országokba tudsz rendelni, Packeta házhozszállítással: Ausztria, Belgium, Csehország, Egyesült Királyság, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Norvégia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

Maradt még kérdésed?

Ha itt nem találod meg a választ a kérdésedre, akkor írj nekünk a Kapcsolat oldalon.